Warheads: Americká exploze kyselosti

warheads-header

Warheads je značka populárních "devadesátkových" kyselých bonbónů a dalších sladkostí z USA. Tedy ne tak úplně ze Spojených států. Značka Warheads byla založen již v roce 1975 a to na Tchaj-wanu. Do USA se dostala značka v roce 1993 a okamžitě si začala získávat svoje fanoušky a milovníky. 

Už od devadesátých let jsou Warheads symbolem kyselosti. jsou oblíbené mezi dětmi i dospělými a jsou známé svým výrazným balením a paletou různých příchutí. Ale co stojí za touto značkou?

Historie Warheads

Historie Warheads se datuje zpět do 80. let 20. století, kdy byly poprvé představeny na trh společností The Foreign Candy Company. Co dělá Warheads tak jedinečnými mezi kyselými sladkostmi?

Warheads jsou známe jako americké "cukrovinky", ale jejich původ není ve Spojených státech. V USA se značka objevila poprvé v roce 1993 ale její založení bylo již v roce 1975 a to konkrétně na Tchaj-wanu. Z původní historie se toho mnoho nedochovalo, jaký byl v době založení sortiment či složení. Díky postupnému úspěchu v USA získala v roce 2004 značku americká společnost  Impact Confections, která Warheads vyrábí a distribuuje také v Austrálii. 

Co dělá Warheads tak jedinečnými?

  • Explozivní chuť: Warheads jsou známé svou extrémně kyselou chutí, která může doslova "vybuchnout" v ústech. Tato kyselost vytváří jedinečný zážitek, který mnoho lidí miluje.

  • Široká paleta příchutí: Warheads nabízejí mnoho různých příchutí, včetně citronu, jablka, třešně, borůvky a mnoha dalších. Každý má možnost najít svou oblíbenou kyselou chuť.

  • Kultovní status: Warheads získaly kultovní status mezi fanoušky sladkostí a jsou často součástí různých výzev a soutěží, včetně soutěží o to, kdo vydrží žvýkat nejvíce Warheads najednou.

warheads banner

Zajímavosti o Warheads

Warheads jsou plné zajímavostí, které dělají tuto značku ještě fascinující. Zde je několik zajímavostí o těchto kyselých sladkostech:

  1. Kyselost Warheads je dílem jablečné kyseliny: Kyselost těchto sladkostí pochází z jablečné kyseliny, která je použita ve výrobním procesu.

  2. Rekordy v konzumaci Warheads: Existují rekordy v konzumaci Warheads, které zahrnují snězení velkého množství těchto kyselých sladkostí za krátkou dobu. Rekordy jsou často zaznamenávány na internetu a vytvářejí zábavné videoobsahy.

  3. Warheads vyrábějí i další sladkosti: Kromě kyselých sladkostí vyrábí Warheads i další produkty, včetně žvýkaček, gumiček a sladkostí ve formě bomby.

  4. Vlastní Funko POP: Vysokou oblibu značky dokazuje také limitovaná edice populární kolekce postaviček Funko POP s maskotem značky jménem Wally Warheads.

Funko-Pop-WarHeads-Wally

Warheads jsou sladkostmi, které buď milujete, nebo se jich trochu bojíte kvůli jejich kyselosti. Bez ohledu na to, jaký je váš vztah k těmto sladkostem, nemůžete popřít, že jsou jedinečnou chuťovou zkušeností. Jejich kultovní status a zajímavé příchutě je učinily ikonou mezi kyselými sladkostmi.

Originální reklama na Warheads z USA

 

Warheads

Prozkoumejte a objevte všechny aktuální produkty.

 

Všechny produkty