Arizona - kultovní značka ledových čajů z USA

arizona

Arizona je známá značka nápojů, která získala svou popularitu díky svým chutným a osvěžujícím čajům a limonádám. Tato značka, která byla založena v roce 1992, se stala ikonou v oblasti nealkoholických nápojů a získala si mnoho věrných fanoušků po celém světě. V tomto článku si přiblížíme historii značky Arizona a některé zajímavosti, které jsou s ní spojeny.

Jednou z hlavních charakteristik značky Arizona je její nezaměnitelné balení. Nápoje jsou baleny ve velkých plechovkách s různými výtisky a designy, které často zobrazují exotické krajiny, kaktusy, a další prvky spojené s jihozápadním stylem. Tato unikátní vizuální identita přitahuje pozornost zákazníků a činí nápoje Arizona snadno rozpoznatelnými.

Historie značky Arizona

Kořeny společnosti sahají až do roku 1971, kdy přátelé John Ferolito a Don Vultaggio otevřeli obchod s distribucí nápojů v Brooklynu v New Yorku. Společnost byla úspěšným distributorem piva. V roce 1990 byli svědky úspěchu společnosti Snapple, která stáčela džusy a čaje do lahví a pokusili se vyrobit svůj produkt. V roce 1992 vyrobili první lahve vlastních čajů AriZona.  Začali tím, že nabídli čaj s citronem ve velkém plechovém balení o objemu 680 ml (označovaném také jako "tall boy") za velmi příznivou cenu. Tato novinka rychle zaujala spotřebitele a stala se jedním z kultovních nápojů 90. let.


arizona_historie

Zajímavosti o značce Arizona

  • Sponzorství umělců a hudebních festivalů: Arizona je známá svým sponzorstvím umělců a hudebních festivalů. Značka podporovala mnoho hudebníků a vystupovala jako partner na různých hudebních akcích, což ji spojuje s hudbou a uměním.

  • Filantropie: Arizona také aktivně podporuje různé charitativní organizace a dobročinné akce. Jedním z příkladů je Arizona Beverage Foundation, která se angažuje ve prospěch boje proti rakovině a dalším závažným zdravotním problémům.

  • Kolekce uměleckých plechovek: Arizona vydává pravidelně limitované edice plechovek s originálními uměleckými díly od různých umělců. Tyto plechovky se stávají sběratelskými kousky a jsou vyhledávány mezi fanoušky značky.

Arizona je značka, která si získala srdce mnoha lidí díky svým chutným nápojům a unikátnímu stylu. Její historie a angažovanost v různých oblastech, včetně hudby a dobročinnosti, ji činí výjimečnou na trhu s nealkoholickými nápoji. Ať už si vychutnáváte klasický čaj nebo některý z dalších lahodných nápojů, Arizona je značka, která se stala součástí americké popkultury a nadále si udržuje svou významnou pozici.

Nahlédněte do továrny Arizona na oficiálním videu

 

Arizona

Prozkoumejte a objevte všechny aktuální produkty.

 

Více informací